Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@02:17:38 GMT

سودای سیمرغ| ساخت «پسرکشی» با الهام از شعر مولانا

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۵۶۸۰۶

سودای سیمرغ| ساخت «پسرکشی» با الهام از شعر مولانا

محمدهادی کریمی کارگردان فیلم سینمایی «پسرکشی» گفت که برای ساخت این فیلم از مصرع «خون به خون شستن محال آمد، محال» الهام گرفته است.

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، نشست خبری فیلم سینمایی«پسرکشی» ساخته محمدهادی کریمی با حضور او، صادق یاری تهیه‌کننده، ژاله صامتی، بهاره کیان افشار، لیلا زارع، صحرا اسدالهی، سهیل قاصدی و آرمان درویش بازیگران فیلم و بهزاد عبدی آهنگساز در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کریمی در ابتدای این نشست گفت: فرصت برای گلایه اندک است و رنجه ها و گله‌ها را کنار می‌گذارم. امیدوارم از تماشای پسرکشی در آخرین ساعات جشنواره لذت برده باشید. امیدوارم در سال ۹۸ توانسته باشم با ساخت این فیلم آنچه در ذهنم بود، بیان کرده باشم. 
پسرکشی محصول این مصرع از مولاناست: «خون به خون شستن محال آمد، محال» و می‌گوید آن‌قدر تنی و ناتنی نگوییم و همدیگر را دوست داشته باشیم. امیدوارم به زودی همدیگر را در سالن‌های نمایش فیلم ببینیم.
فرزاد حسنی گفت که فرصت نیست اما نهایت همراهی را گروه فیلم «پسرکشی» داشتند، در حالی که می‌توانستند به خاطر کوتاهی نشست نیایند. 
کریمی هم گفت که ما با نهایت ادب و احترام خدمت شما برسیم و به وظیفه خودمان عمل کردیم. 
این نشست به دلیل اعلام زنده اسامی نامزدهای سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در کمتر از ۱۰ دقیقه به پایان رسید. 
انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: فیلم سینمایی مولانا شعر کارگردان هادی کریمی پسرکشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۶۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!

محدویت دوچرخه‌سواری زنان باز هم خبرساز می‌شود؟

به گزارش خبرآنلاین، مدت‌ها بود از دوچرخه‌های اشتراکی در سطح شهر تهران خبری نبود، دوچرخه‌هایی که به‌نظر می‌رسد به‌دلیل محدودیت‌ها برای دوچرخه‌سواری زنان از شهر جمع‌آوری شدند، اما حالا یک‌بار دیگر تردد وسایل نقلیه اشتراکی در تهران به چشم می‌خورد، این‌بار دوچرخه‌های برقی قرار است جای دوچرخه‌های سابق را بگیرند.

این دوچرخه‌ها متعلق به یک کسب‌وکار جدید یا همان استارتاپ هستند که قبل‌تر بنیانگذار آن در نخستین رونمایی از دوچرخه برقی اشتراکی ایران از ورود این دوچرخه‌ها به خیابان‌های تهران طی ماه‌های آینده خبر داده بود، حالا به‌نظر می‌رسد این اتفاق افتاده است، طوری‌که از عکس‌ها برمی‌آید ارائه خدمات از طریق این دوچرخه‌های برقی اشتراکی به شهروندان شروع شده است.

گزینه «من زن هستم» پذیرفته نمی‌شد

با وجود شروع به‌کار این دوچرخه‌ها و امکان استفاده از آن‌ها در تهران، اما آن‌طورکه به‌نظر می‌رسد زنان همچنان نمی‌توانند از این دورچرخه‌های برقی اشتراکی استفاده کنند، در بخش قوانین و مقررات استفاده از این دوچرخه‌های برقی درباره شرایط استفاده از آن نوشته شده که «کلیه کاربران باید بیشتر از ۱۸ سال و کمتر از ۷۵ سال داشته باشند. تحت هیچ شرایطی حساب کاربری یک فرد نباید در اختیار غیر -شخص ثالث دیگری- قرار گیرد (افراد زیر ۱۸ سال، بانوان فاقد گواهینامه موتور برای موتورسواری). در هنگام بروز هرگونه اتفاق یا حادثه‌ای کلیه مسئولیت آن بر عهده صاحب حساب کاربری ست.»

درحالی در متن قوانین استفاده از این دوچرخه‌های برقی نوشته شده زنان فاقد گواهینامه موتور برای موتور سواری نمی‌توانند از این دوچرخه‌های برقی استفاده کنند که عملاً در ایران به زنان گواهینامه موتور ارائه نمی‌شود.

گفت می‌شد که اولین تجربه دوچرخه اشتراکی در تهران نیز به دلیل مسائل مربوط به دوچرخه‌سواری زنان تعطیل شد.

پیش از این شهردار سابق تهران نیز در گفت‌وگویی در کافه خبر دراین‌باره گفت: دوچرخه سواری کوچکترین پروژه ما برای کیفی سازی شهر بود، اما بزرگترین نبود. البته پروژه مهمی بود، به این دلیل که سال ۱۳۹۶ یک نظرسنجی از مردم تهران درباره بزرگترین مشکلات این شهر انجام شد، از نظر تهرانی‌ها آلودگی و ترافیک بزرگترین مشکل این شهر بود و طبیعی بود که کنترل آلودگی و ترافیک اولین پروژه شهرداری باشد، تامین و تجهیز حمل و نقل عمومی یکی از روش‌های حل این مشکلات بود اما یکی از روش‌های دیگر که بُعد کیفی داشت دوچرخه سواری وتوسعه مسیرهای پیاده و دوچرخه سواری بود.

پیروز حناچی در پاسخ به این موضوع که «گفته می‌شد یکی از فشارهایی که روی شهرداری بود، تعطیل شدن پروژه دوچرخه سواری بیدود به خاطر دوچرخه سواری زنان بود، که البته در نهایت هم تعطیل شد» افزود: این حساسیت همواره وجود داشت، ولی بیدود به این دلیل در زمان ما دچار محدودیت نشد، البته دستگاه‌های نظارتی بیرون به آن‌ها (مسئولین بیدود) فشار آوردند، برای همین آن‌ها با نرم‌افزار بیدود کاری کردند که اگر شما گزینه «من زن هستم» را انتخاب می‌کردید نرم‌افزار شما را نمی‌پذیرفت.

دیگر خبرها

  • تیم بسکتبال ذوب‌آهن در سودای صعود به فینال از اصفهان
  • «خدای جنگ» حسین دارابی مجوز ساخت گرفت
  • گروسی: امیدوارم نشست اصفهان گام جدیدی برای همکاری‌ها باشد
  • سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • تام کروز از خلبانان ایرانی الهام گرفت
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • صدور هشدار هواشناسی نارنجی در چهار محال و بختیاری
  • آمادگی مازندران برای برگزاری الکترونیکی دور دوم انتخابات
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما