Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مراغه،  گواهینامه درجه یک هنری هنری با تصویب و تأیید شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران کشور به پاس 50 سال فعالیت شعری به استاد برجسته حیدر عباسی تعلق گرفت. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، گفت : این نشان هنری به کسانی اعطا می‌شود که در رشته فعالیت خود آثار ماندگاری خلق می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدقاسم ناظمی افزود:گواهینامه درجه یک هنری به خاطر 50 سال فعالیت در شعر و ادبیات آذربایجان به استاد عباسی اعطا شده است.

وی اضافه کرد: ترجمه نهج‌البلاغه و مثنوی مولانا به زبان ترکی از آثار فاخر و ماندگار استاد عباسی است.

به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، استاد عباسی در طول عمر 78 ساله خود آثار ماندگاری در زمینه شعر، ادبیات، رمان و نمایشنامه به زبان ترکی آذربایجان خلق کرده است.

ناظمی اضافه کرد: آثار ماندگاراستاد عباسی برای آیندگان، مردم ایران و آذربایجان گنجینه‌ای ارزشمند است.

امام جمعه مراغه نیز در این مراسم گفت: از نظر روحی، معنوی، دینی، شعر و ادبیات از شاعران و نویسندگان بلندآوازه مراغه و استان است. 

حجت‌الا سلام والمسلمین محمدتقی پورمحمدی متذکر شد: ترجمه نهج‌البلاغه و مثنوی به زبان ترکی آذربایجانی ۲ اثر بسیار ارزشمند استاد حیدر عباسی متخلص به "باریشماز" است. 

وی اضافه کرد:  ترجمه این ۲ اثر نشان جایگاه هنری ادبی، دینی استاد عباسی است که توانسته این ۲ اثر فاخر را گردآوری و ترجمه کند. 

حیدر عباسی، متخلص به "باریشماز" ، شاعری که به خاطر غنای آثارش دایره‌المعارف زنده ادبیات و فرهنگ آذربایجان در قرن معاصر لقب گرفته است. 

وی، بیشتر آثار ادبی و شعری خود را با الهام از قرآن مجید، نهج‌البلاغه و اشعار مولانا سروده است.

از این نویسنده در طول عمر 78 ساله‌اش 50 جلد کتاب شعر، داستان کوتاه، رمان ترکی و آثار پژوهشی به زبان آذری چاپ شده است. 

استاد عباسی، علاوه از شعر و ادبیات در زمینه نقاشی، خوشنویسی، حکاکی روی فلز و مجسمه‌سازی مهارت دارد.

انتهای پیام/60007/س

منبع: فارس

کلیدواژه: شعر شاعر فرهنگ آذربایجان شرقی حیدر عباسی خبرگزاری فارس فارس تبریز زبان ترکی آذربایجانی نهج البلاغه مثنوی معنوی مولانا خوشنویسی حکاکی نهج البلاغه زبان ترکی استاد عباسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۷۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری گنجینه‌های تاریخی گیلان توسط حوزه هنری

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی صبح سه شنبه در بازدید از بخش‌های مختلف حوزه هنری گیلان اظهار کرد: کارهای ارزشمندی در حوزه جمع آوری آثار و مفاخر گیلان توسط حوزه هنری انجام شده است.

استاندار گیلان با بیان اینکه مستندات تاریخی و فرهنگی خوبی در حوزه هنری این استان جمع آوری شده است، گفت: گردآوری مستندات تاریخی، ادبی و فرهنگی گیلان برای انتقال به نسل آینده بسیار اهمیت دارد.

عباسی با تاکید بر ضرورت توجه به روایت‌های تاریخی و ادبی گیلان بیان کرد: از کارهای فرهنگی و ماندگار حوزه هنری گیلان حمایت می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه منابع و آثار تاریخی و ادبی گیلان به عنوان پیوست فرهنگی به مهمانان ویژه اهدا شود، افزود: منابع و کتب تاریخی و ادبی گیلان در کنار صنایع دستی سوغات داده شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه این استان ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف تاریخی و فرهنگی دارد، گفت: تبیین داشته‌های تاریخی پر رمز و راز گیلان در دستور کار قرار گیرد.

عباسی با بیان اینکه حوزه هنری گنجینه‌های تاریخی گیلان را جمع آوری کرده است، اضافه کرد: جمع آوری و انتقال مفاهیم و سرگذشت تاریخی گیلان بسیار ضرورت دارد.

کد خبر 6099202

دیگر خبرها

  • جمع آوری گنجینه‌های تاریخی گیلان توسط حوزه هنری
  • تمرکز نشر صاد بر انتشار داستان‌هایی با روایت ایرانی است
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • کتاب «اخلاق النبی(ص) و اهل بیته(ع)» به زبان ترکی استانبولی ترجمه و منتشر شد
  • میزبانی سلماس از جشنواره بین المللی شعر رضوی ترکی
  • برگزاری آیین نکوداشت روز مراغه
  • ساخت ۱۰ سازه هنری آجری در مراغه
  • چهره‌های مشهور ادبیات که مست عشق پارسا پیروزفر را دیدند | میرجلال‌الدین کزازی: از آغاز تا انجام، شادمان و خشنود بودم...| تصاویر
  • جمهوری اسلامی؛ عصر شکوفایی ادبیات اقوام/ شیرنوایی نابغه ای که ناشناخته مانده است
  • شاعری که براساس دانش ادبی شعر نسروده!